Εσείς έχετε καταλήξει σε ένα στυλ ντυσίματος για το μικρό σας ή έχει διαλέξει από μόνο του το στυλ που θέλει να ακολουθήσει ;

Για τις πιο fashionistas μανούλες στην παρέα μας, εμείς στο Jepenn, ξεκινάμε ένα marathon για στυλιστικά πρότυπα που μπορούν να υιοθετήσουν τα μικρά μας. Και που ξέρετε ; Μέσα από τα στυλ που θα σας δείξουμε και τους πειραματισμούς που θα κάνετε, μπορεί να βρείτε αυτό που εκφράζει το παιδί σας ή και εσάς.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

The Street Style

Ένα στυλ που έχει τις ρίζες του στην Αμερική και υιοθετεί περισσότερο hip hop στοιχεία. Απλά τζινάκια, φούτερ, t-shirts και ένα oversized τζάκετ, ολοκληρώνουν το στυλ. Επίσης τα sneakers είναι ζωτικής σημασίας.

The Boho Style

 Ένα mix πολλών και διαφόρων ρούχων. Τζιν, ένα μπλουζάκι, ανοιχτό πουκάμισο και πέδιλα μπορούν να συνθέσουν μια πιο boho εμφάνιση . Τα headbands μπορούν να εξυψώσουν το στυλ και να το κάνουν πιο ιδιαίτερο.

Για τις πριγκίπισσές μας, προτείνουμε ρομαντικά φλοραλ και έθνικ μοτίβα, φορέματα και φούστες με δαντέλα.

Sport Style 

 Πρόκειται για την μόδα του δρόμου. Η πρακτικότητα και η άνεση έρχονται πρώτες. Τα μικρά μας μπορούν να υποστηρίξουν αυτό το στυλ από το πρωί στο σχολείο μέχρι και το απόγευμα/βράδυ στην βόλτα, στον παιδότοπο ή στις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Μην αρκεστείτε απλώς σε ένα σετ φόρμας ! Διαλέξτε ένα κομμάτι – statement όπως ένα τζάκετ ή εάν ζευγάρι γυαλιά για να αποθεώσετε το στυλ.

Πειραματιστείτε και ανακαλύψτε νέα στυλ… Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να εξοικειωθεί το παιδί με την μόδα, να ανακαλύψει τον εαυτό του και να ενταχθεί στην κοινωνία.

Ακόμη, σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε twinning με τα μικρά σας φορώντας matching outfits.

Μείνετε συντονισμένοι και για τις επόμενες στυλιστικές μας προτάσεις.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση σε αυτό το ταξίδι μόδας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *