Ποιοι είμαστε

Albero,
το δέντρο,
το δέντρο της ζωής!

Σας καλωσορίζουμε στο Albero kids, ένα νέο μοντέρνο κατάστημα ευρωπαικών προδιαγραφών και αισθητικής, προσφέροντας μεγάλη γκάμα από βρεφικά, παιδικά και εφηβικά ρούχα. Βασικός μας γνώμονας είναι η σχέση ποιότητας και τιμής προκειμένου να δώσουμε στους μικρούς μας φίλους ότι καλύτερο τους αξίζει.

Όλα τα προιόντα μας έχουν πιστοποιητικά ποιότητας κατασκευής από επώνυμες εταιρείες με μεγάλη αξιοπιστία προσφέροντας επιλογές που διακρίνονται για την κομψότητα και το ιδιαίτερο στυλ τους, συμβαδίζοντας με τη μόδα και τις τάσεις της εποχής.

Albero-logo
proika

Η παιδική ηλικία είναι ένας συνδυασμός από μοναδικές στιγμές, χαραγμένες στο μυαλό για πάντα. Είναι σημαντικό να αισθάνονται άνετα και να έχουν μια cool εμφάνιση.

evelyn

Evelyn Nazlidou

banner1

Επηρεασμένοι από τις αξίες που πρεσβεύει το δέντρο της ζωής και την αγάπη που περιβάλλουμε τα παιδιά μας ως γονείς, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Albero.
Όπως τα πολλά φύλλα του δέντρου της ζωής που συμβολίζουν τη μοναδικότητα κάθε πλάσματος έτσι και τα παιδιά το καθένα με τη δική του προσωπικότητα και χαρακτήρα, μπορούν να βρουν στο κατάστημα μας ρούχα που τα εκφράζουν και τα αναδεικνύουν.

Το δέντρο της ζωής συμβολίζει έννοιες όπως η σοφία, η δύναμη, η προστασία, η ανάπτυξη και η ομορφία, όλα αυτά που εμείς σαν γονείς θέλουμε να παρέχουμε στα παιδιά μας κάθε μέρα εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας ρούχα κατάλληλα για οποιαδήποτε περίσταση και προσαρμοσμένα στο ευαίσθητο δερματάκι των μωρών.

Η παιδική ηλικία είναι ένας συνδυασμός από μοναδικές στιγμές, χαραγμένες στο μυαλό για πάντα.
Είναι σημαντικό να αισθάνονται άνετα και να έχουν μια cool εμφάνιση.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την εμπειρία των αγορών σας μαζί μας!

Θα μας βρείτε και στο φυσικό μας κατάστημα Ελευθερίου Βενιζέλου 6, Διαβατά Θεσσαλονίκης.

albero_banner